Stefanstefan 144 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 Salut, Supun atentiei dvs. astazi o locatie care mie unul mi-a placut maxim. Multa, multa padure, aer curat, izvoare si multa, multa liniste. Cum vii de la Valcea catre Sibiu, dupa Brezoi, in Calinesti se face la stanga catre Perisani. Se trece podul peste Olt, la prima intersectie se tine dreapta, treceti de izvor si apoi de manastire, imediat incepand si locurile de campare. Noi am stat aproape de Perisani, la Troita, intr-o poiana de basm. Drumul este un pic ingust insa este asfaltat si nu pune probleme. Zona este ideala pentru biciclit avand in vedere ca traficul este aproape inexistent. Pentru cunoscatori, padurea este plina de ciuperci. In sat gasiti lapte prospat si branza la orice poarta, magazine si oameni tare de treaba. Las pozele sa vorbeasca mai departe: 8 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 Foarte frumos! Multumim pentru prezentare si foto @Scorustefan ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 @Scorustefan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 Foarte frumos locul şi din ce am înţeles accesibil. Mulţumim de prezentare şi fotografii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri