Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 Salutare la toți colegii. Mă numesc Fejer Antal. Sunt din Sf. Gheorghe jud. Covasna. Sunt rulotist cu acte în regulă din 02.06.2018, adica de o zi... Rulotismul este un lucru interesant pentru mine, imi place foarte mult viața in aer liber. Am cumparat o rulota Hobby 10F/430 second hand. Încerc să-mi dotez rulota cu un minim necesar, si as avea nevoie de cartea tehnica a rulotei daca ma poate ajuta cineva. Mă bucur să fiu printre voi. 3 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 @Fejer Antal Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2018 @Fejer Antal Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2018 Antal și să aveți cât mai multe ieșiri reușite cu ea ! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2018 Multumesc. Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2018 @Fejer Antal Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2018 Salutare @Fejer Antal si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 Bun venit pe forum.O iesire alaturi de rulotisti face mai mult decat orice carte. 1 Distribuie această postare Link către postare