Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2018 Salutare, Oare aveti ideea ce alt tip de sursa pot monta pe rulota, deoarece sursa existenta era o porcărie chinezească de 120w sau 10ah, de genul celor care se montează la instalațiile pentru led uri. Consumatorii pe 12v nu cred ca are rost sa ii precizez, pentru că toată lumea ii stie. Cred, totusi ca o sursă de 20 ah ar fii mai indicată, pentru o rezerva de putere, însă nu cunosc un model dedicat pentru rulote. Astept cu mare interes raspunsurile voastre. Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Achim 94 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2018 Gasesti anunturi cu alimentator rulota pe site-urile de vanzari, de la cei care se ocupa cu dezmembrari rulote. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi N. 17 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2018 Gasesti noi pe exis.ro. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai K 20 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2018 Salut. Surse foarte bune fac cei de la Mean Well. Sunt cam cei mai vechi in domeniu si cam cei mai buni de pe piata. Eu am pus pe a mea RSP-320-13.5 Este o sursa de 320W(23.8A) la 13.5v Le gasesti la Conex electronic. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri