CristiIovu 0 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 Buna ziua. M-ar interesa sa achizitionez rulota din imagine. Eu am avut Tabbert Comtese dar acum am gasit-o pe aceasta, Baley Pageant series 7, si nu stiu ce sa cred despre ea. Sunt bune, reusite rezistente cum vi se par...mentionez ca este englezeasca si este din 2008....face 9000 euro adusa acasa? Cum vi se pare...? Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2018 Ar trebui sa fie destul de buna din 2008. Trebuie sa ii aflii marimi, mase. Vad ca e un pic lovita stanga spate pe sina. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2018 Dupa ce obtii dimensiunile si masele, verifica compatibilitatea cu masina tragatoare si carnetul. In principiu, daca ai avut Tabbert cu doua axe ar trebui sa fie " in zona" caracteristicile. Pentru verificat, gasesti in forum toate vulnerabilitatile englezoaicelor. Spor la achizitie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2018 Foarte frumoasa, atent la acea lovitura in spate sa nu fii periclitat impermeabilizarea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri