Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 12 Iunie, 2018 (modificat) Am si eu o rugaminte...Vreau sa plec in concediu pe litoralul romanesc ... Imi puteti recomanda un camping sau vreun loc unde pot campa off fara probleme ? Suntem doi adulti, cu doi copii... Multumesc Modificat 12 Iunie, 2018 de Daniel P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Iunie, 2018 Plaja Andras dintre Venus și Saturn, spre Saturn. Dar fără să montezi cortul. Și sunteți pe plajă. Am stat acolo anul trecut 3 sau 4 zile împreună cu @Bogdan C. și Ani de la Deva. Imi pare rău, nu găsesc acum fotografii de acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Iunie, 2018 Sau treceți, nu mai mult de 18 km. de Vama Vache, la bulgari, la Ezeretz. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2018 Nu mai am poze in telefon, dar e usor de ajuns. La intrare in Mangalia, dupa Kaufland la stanga, apoi dreapta dupa hoteluri, cand se vede plaja Adras. Atasez locatia si cateva poze de pe google maps. Se pare ca pe Google, acolo este o bariera si era circul. In realitate a ramas doar un ciot de teava, la care trebuie sa fi atent si sa-ti feresti rotile de el, iar circul era vis a vis. Deci locul a ramas liber la parcare. La un moment dat, eram 8-9 rulote. Politia locala si cea nationala a patrulat in zona, dar la fiecare rulota, perimetrul ocupat era mai curat decat spatiile libere... Nu s-au montat corturi pe rulote, doar s-au scos mese sau sezlonguri. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2018 Multumesc mult pentru informatii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lucian Pop 85 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2018 @Bogdan Stoica ati ajuns la locul cu pricina? plecam si noi maine dimineata din Vâlcea, inainte de inceperea tornadei(sper). 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2018 @Lucian Pop si @Bogdan Stoica Drum bun, vant din spate si concediu placut! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 La 6/13/2018 la 22:36, Lucian Pop a scris: @Bogdan Stoica ati ajuns la locul cu pricina? plecam si noi maine dimineata din Vâlcea, inainte de inceperea tornadei(sper). Lucian Pop, imi pare rau noi plecam duminica. De luni am concediu. Daca mai sunteti, ne vedem acolo luni dimineata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri