Daniel Soltuzu 2 Semnalează Publicat 12 Iunie, 2018 M-am trezit cu o rulota in curte si acum imi dau seama ca e ceva de invatat pana sa ajungi sa te bucuri de ea. Momentan ma bucur ca sunt si eu membru in acest forum, in care am gasit deja o multime de informatii utile. Numai de bine! 2 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2018 @Daniel Soltuzu ! Nu e chiar atât de greu pe cât pare la prima vedere. Să vă bucurați de cât mai multe ieșiri reușite cu ea ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate @Daniel Soltuzu ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2018 @Daniel Soltuzu 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2018 Bun venit .Sa o stapaniti cu drag si sa va ofere iesiri cat mai multe si mai placute! Distribuie această postare Link către postare