Braslasu Florin 72 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2018 Va salut! sunt obligatorii oglinzile suplimentare dacă rulota mea are Lățimea de 2 m iar Lățimea dintre oglinzile mașinii este de 2 m și 13 cm? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2018 Ce pot spune eu este despre legea din Italia ceea din România nu știu ce și dacă spune ceva. Daca remorca e mai larga decât mașina sunt obligatorii prin lege, dar legea rulotistului spune ca trebuie sa vezi colțul din spate al rulotei. Spre exemplu a mea e larga 250 și eu pun oglinzile la 252 făcând in așa măsura ca pe unde trec “urechile” trece și rulota, deci le folosesc nu numai pt a vedea ci și pentru o siguranța a mea ca nu bag cu capul precum boul la abator. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionita Mihai 168 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2018 Din cate stiu eu, trebuie ca la 20 de metri in spatele rulotei sa poti vedea cate 4 metri in stanga si in dreapta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu BOGDAN 9 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Salutare, Ma puteti ajuta cu o informatie? La Skoda mea (poate ca e model mai nou, 2018) nu se potrivesc oglinzile universale pe care le-am primit la achizitionarea rulotei. In Timisoara nu prea sunt magazine de profil, asa ca nu pot sa cumpar altele. Pe net e riscant sa le iau daca nu le pot proba, si n-are rost sa tot platesc si sa le trimit inapoi. Are cineva vreo idee ce s-ar potrivi? Ssau daca cineva are la Skoda l-as ruga mult sa-mi spuna modelul. Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Singurle care le pot sfătui cu ochii închiși sunt Milenco Aero 3, eu am cele convexe.Cunosc cine le are pe Skoda și multe alte mașini. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Scuză-mă, am greșit modelul, nu Aero ci GrandAero. Sunt acesteahttps://www.obelink.it/milenco-grand-aero-caravanspiegel.html 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri