Vlad Mihai 47 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 Salutare! As vrea sa va intreb ce presiune bagati in anvelopele vehiculului tragator cand urmeaza sa cuplati rulota. Sau ramane aceeasi presiune? Eu as inclina sa zic ca ar trebui o presiune mai mare, ca si cum masina ar fi incarcata... Gresesc? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 Nu greșești deloc, se pune presiunea max. admisă pe cartea tehnica a mașinii. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 Salutare, De cativa ani de cand sunt cu casuta dupa mine, nu am modificat (niciodata) presiunea in rotile masinii. Este doar parerea mea, nu dati cu pietre 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 54 minute în urmă, Raul G a scris: Nu greșești deloc, se pune presiunea max. admisă pe cartea tehnica a mașinii. La care carte de referi? La cea cu care cumperi mașina de nouă? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 In mod uzual, presiunile pentru pneurile automobilului, in diferite situatii de incarcare, sunt trecute pe o placuta situate pe stalpul dintre usile fata/spate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 Da, oricum in orice mașina sunt scrise pe undeva presiunea maxima, ori la rezervor ori pe tocul ușii. La tractare se pune la presiunea indicată cu maximul de bagaje la bord. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 Eu după asta mă ghidez .... la asta faci și tu referire P.s. nu cred că s-a discutat chestia asta pe forum sau poate nu am văzut eu .... mie așa mi s-a părut logic Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 Exact asta, in cazul tău se pune 2, 4 respectiv la 2, 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri