Henrik 1 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 Salutare. Sunt nou in comunitatea rulotistilor. Abia de o saptamana am luat prima mea rulota, si sper sa invata cat mai multe, sa ma pot bucura de ea! Azi merg la RAR cu rulota . Stie cineva daca ar trebui sa ii scot bareria, cortul si tot ce e greu si voluminos, inainte sa o verifice la kg? 1 Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 Bine ai sosit! Scoate absolut tot, inclusiv roata de rezerva, butelii, cort, etc... Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 Henrik şi să aveţi noroc de ea ! Noi când am făcut RAR-ul am dus-o burduşită, aşa cum am luat-o, cu cortul cu anexă şi beţele de rigoare (metalice), terasa cu beţele de rigoare (tot metalice) şi butelia (aproape plină). Cam atât că bateria era scoasă, probabil de vânzător. Am trecut fără probleme. Dar ca să fi mai liniştit, fă cum a spus George. Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 Pai exact asa am facut si eu, doar ca mai aveam si apa si bere si ceva sticle de tarie, conserve, etc :):) Cand au cantarit-o m-am sperit , undeva pe la 1150 kg Asa ca acum am in carte greutate proprie 960 kg (parca) si MMA 1000 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 @Henrik Distribuie această postare Link către postare
Henrik 1 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 (modificat) Multumesc!Am rezolvat deja..ma gandeam doar ca la un eventual control...vreun "vechi"politist sa nu calculeze doar kg care au fost adaugate, desi pe batrana rulota pe care am achizitionat-o e trecut700kg si MMA 1100 Modificat 26 Iunie, 2018 de Henrik Distribuie această postare Link către postare
Henrik 1 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 Poate cuiva ii va fi de folos ...seria este pansonata pe partea stanga in fata pe protap langa roata directionara a protapului.Zic asta pt ca eu am stat la RAR , cu inca 2 baieti care lucreaza acolo, o ora jumatate sa cautam seria! Distribuie această postare Link către postare
Alin Dumitru 9 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 Salutare si bine ai venit Henrik ! P.S. Si eu sunt tot Pitesti! Distribuie această postare Link către postare
Henrik 1 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 2 minute în urmă, Alin Dumitru a scris: Salutare si bine ai venit Henrik ! P.S. Si eu sunt tot pitesti! Bun asa.....mai am inca un prieten in Pitesti cu rulota ? Distribuie această postare Link către postare
Alin Dumitru 9 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 în urmă cu 2 ore, Henrik a scris: Bun asa.....mai am inca un prieten in Pitesti cu rulota ? Inca nu am rulota. Urmeaza sa achizitionam una micuta asa pt inceput. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate @Henrik ! Distribuie această postare Link către postare
Henrik 1 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2018 Vă salut . Am dat 650 ron la RAR pt rulota, marti 26.06.2018. Mi se pare multicel (parca nici pt actuala coaja de masina nu am platit atat, acum 5ani )stie cineva daca s-a luat in calcul vechimea rulotei? (e din '90 e drept...dar pare multicel totusi ). Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2018 Eu am cumparat deja inmatriculat RO si vreau sa trec pe numele meu, oare la fel va costa RAR si la mine? Distribuie această postare Link către postare
Alin Ifrim 470 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2018 18 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Eu am cumparat deja inmatriculat RO si vreau sa trec pe numele meu, oare la fel va costa RAR si la mine? daca e deja inmatriculata in RO , ce treaba ai cu RAR-ul? Distribuie această postare Link către postare