C. Alexandru 34 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 Am cumparat un alt cort, asa ca pun la vanzare cortul cumparat de pe aici anul trecut Anuntul se adreseaza celor ne-pretentiosi !! Cortul se potriveste la rulote cu lungimea sinei de 930-950 cm. Este in stare buna. Are mai multe gauri cu petec produse de nedoritul soricel, dar sunt bine lipite si nu intra apa daca ploua. Are betele metalice complete. Nu are cuie de fixare in pamant Mai multe detalii la telefon. Nu am decat doua poze, de aceea am mentionat si topicul initial. Pret: 1000 ron. Tel:0758094905 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
C. Alexandru 34 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2019 Valabil. Pret nou 900 ron Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2019 Bafta la vanzare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
C. Alexandru 34 Semnalează Publicat 6 Martie, 2019 Pret nou 800 ron ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
C. Alexandru 34 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2019 Pret nou 700 ron. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
C. Alexandru 34 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2019 Vandut in afara forumului. Multumesc pt gazduire. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri