S. Simion 69 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2018 Pe lângă venerabilul meu Volvo 850, care şi la 530.000 km se încăpăţânează să meargă şi să tragă la fel ca în tinereţe, ne-am mai luat în familie şi un Saab. Model 9-5 (deci break), cu motor de 2 litri şi turbină de joasă presiune, care "scoate" doar 180 CP, dar cu un cuplu mult mai bun decât Volvo-ul şi care aproape că nici nu simte rulota de 1350 kg în spinare. 2005 e ultimul an în care Saabul mai era Saab, înainte să pună mâna pe marcă General Motors şi să o transforme într-un fel de Opel. Pozele sunt de astă iarnă, atunci am luat maşina. De atunci, mai mult stă. 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2018 Să o stăpânești sănătos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2018 Cum s-ar zice e un avion! Calatorii frumoase cu el! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2018 Sa-l stăpaniți cu drag si drumuri bune in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri