Catalin Iacob 9 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2018 Buna , am cumparat recent o rulota si am vazut ca are o scurgere infundata pe lateral , este ok daca este asa ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2018 suna-ma pe 0721930633 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Baetu 119 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2018 Aia este scurgerea contra inghetului, daca golesti instalatia de apa inaintea iernii, nu ai probleme. PS, ar fi bine sa schimbi si acel filtru, daca nu ai facut-o pana acum. E 50 lei. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Iacob 9 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2018 Am sa-l schimb , chiar am vazut unul nou pe sub pat si-l pun pe ala.....multumesc pt sfat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Angelo 59 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2019 Ma ajutați cu nelămurirea pe care o am? Am desfăcut și curățat la exterior, era mâzgă acolo, un fel de mătasea-broaștei, ceva verde care puțea. Nu am putut ajunge în interior, bănuiesc ca e un fel de filtru, ceva cu apa oricum, dar nu știu exact ce este și la ce folosește. Cum se cheamă și dacă trebuie sa schimb? Mulțumesc mult! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Angelo 59 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2019 în urmă cu 4 ore, Angelo a scris: Ma ajutați cu nelămurirea pe care o am? Am desfăcut și curățat la exterior, era mâzgă acolo, un fel de mătasea-broaștei, ceva verde care puțea. Nu am putut ajunge în interior, bănuiesc ca e un fel de filtru, ceva cu apa oricum, dar nu știu exact ce este și la ce folosește. Cum se cheamă și dacă trebuie sa schimb? Mulțumesc mult! Gata, am reușit să-l desfac. Am curățat bine tot ce era acolo, în interior are un săculeț cu carbon cred, e un fel de filtru, dar nu știu la ce ajută? Am impresia ca trece apa înainte de scurgere, ca un filtru din ala de la mașină de spălat, unde se strâng scamele și nasturii! Greșesc? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vladulescuc 19 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2019 Salut Este un filtru de apa, pentru partea de alimentare, din carbune activ. Daca ai gasit multa mizerie va trebui inlocuit ..........probabil este si colmatat........este consumabil. Eu la prima mea rulota l-am eliminat. O zi buna 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri