Raulvasilebut

Manere exterioare (manevrare) rulota

9 postări în acest subiect de discuţie despre Manere exterioare (manevrare) rulota

Manere exterioare (manevrare) rulota

Raulvasilebut

Doamne ajuta tuturor!
Numele meu este Raul Vasile But, sunt preot langa Caransebes si am achizitionat o rulotica Wilk din 86.
Ea se prezinta impecabil, dar am mai adaugat cate ceva la ea, respectiv sistem de iluminat pe leduri in ambele zone , sistem de prize pe 12 v cu sigurante, dus cu sistem auxiliar, redresor inteligent, acumulator de 100 amperi, senzor de gaz, etc...ce nu gasesc eu sunt manerele de exterior(le vreau pe negru), care sa aiba distanta masurata intre suruburi de 18 cm.
Ma poate ajuta cineva?

Va multumesc frumos!

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Raulvasilebut

Doamne ajuta, domnule Adrian! Va multumesc frumos pt mesajul de intampinare si pt sfat! Am incercat la Doamna Roxana dar nu au cu distanta de 18 cm intre suruburi... Caut cam de multicel si un sistem fotovoltaic pt batranica mea... Daca puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi de achizitie va multumesc anticipat!

Cat priveste nunta de rulotisti, cu drag vom participa, in functie de perioada din an! dati de veste si aduc un vin popesc! Nu pentru asta bier, ci pentru prietenie si buna-dispozitie! Iar daca aveti drum in zona Caransebes-lugoj ne-ar face placere sa stam la o vorba-doua!Doamne ajuta sa ne si vedem!

salve

Link către postare
Eugen David

:*  ! De aici din Berceni am cumparat eu  vazz  ,  

Panouri solare fotovoltaice     

Un baiat foarte serios si de treaba , are tot ce ai nevoie in domeniul fotovoltaic    nervos 

Te poti intelege cu el, spre deosebire de alti " vanzatori " nu are preturi fixe  )(|

Panoul de 100 w  policristalin nou , l-a lasat la 450 lei.  superok

Link către postare
Raulvasilebut

Multumesc frumos amandurora! Va tin la curent cu deciziile. Numai bine!

Link către postare
Leonard

Tot pentru un Wilk am cumparat (cam acum 3-4 saptamani) de la Exis manere cu distanta de 18cm intre suruburi, dar din doua bucati: partea inferioara neagra Maner Negru si partea superioara alba Maner Alb.

Link către postare
Raulvasilebut

Multumesc frumos! Cum se prezinta "live"?

Link către postare
Leonard

Arata bine, lucrate bine. Fiind din doua parti, nu au suruburile "turnate", se pun suruburi normale (au o forma hexagonala in care intra capul surubului) de lungimea dorita. Mai au si alte culori, gri sau rosu pentru partea inferioara si crem pentru partea superioara.

Link către postare
Raulvasilebut

Multumesc domnule Adrian! Si pentru mine sunt doar de impresie artistica si tin de aspectul exterior al rulotei, in forma originala. Practic, nu cred ca le voi folosi prea des.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.