Marian Sorop 36 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 Va salut si va multumesc ca m-ati primit in randurile voastre. Dupa ani de-a randul de privit cu admiratie "din usa cortului" spre rulotele din vecinatate in sfarsit am reusit sa ne achizitionam o rulota de familie (2 adulti + 2 copii) . Este un Knaus 560 Eifelland Holiday din 2008, cu cort inclus , in stare foarte buna, de care suntem super bucurosi. Am incepun incet sa mai adaugam cele necesare mai ales pt off-camp (comandat acumulator gel 120ah, kit panou mono 150 w, inca o butelie (cu una a venit rulota), becuri led g4, cale, antifurt protap, o perie lunga sa o spal bine ... etc etc.. Abia asteptam sa facem prima iesire in Iulie cat de curand! Printre "imbunatatiri" trebuie sa-i schimb stecherul de la 7 la 13 pini (rulota are instalatie pe 13 dar proprietarul anterior a taiat stecherul original si a pus unul de 7 pini fiindca el avea la masina pe 7...mai bine folosea un adaptor, parerea mea), fiind adeptul DYI, si dornic de munca/ priceput din fire , m-am apucat sa-l schimb singur, "is not rocket science" ziceam eu . Insa, ieri in timp ce montam noul stecher, mi-au ramas niste fire neamperecheate... am montat dupa schema asta cu galben si totul a fost bine pana am ajuns la ultimele 3 fire si pini liberi 8, 9 , 10, si 12; Dupa cautari mai amanuntite aici pe forum aseara am gasit alte scheme puse de voi cu culori ca si la firele mele ramase maro cu rosu / maro cu albastu si gri. Cele maro sunt ambele de 2, 5mm iar cel gri e mai subtire de 1, 5. Daca nu ma insel astea ultimele vor fi astfel: gri (subtire) la pin 8. maro/albastru la pinul 9. maro/rosu la pinul 10 . E ok ? Ce parere aveti? Am gresit undeva? Multumesc si scuze ca am inceput in topicul de prezentare. Azi ma duc sa le leg si pe cele 3 si sa le fac proba la masina daca sunt ok; Sper sa ramana buget si pt TV si antena...ma documentez si sper sa fie OK! Mai am un milion de intrebari (ex. voi incarcati buteliile cu gpl? ) dar le voi posta la locul potrivit.. Sper sa ma descurc. Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 @Marian Sorop și să o folosiți sănătoși și fără probleme în cât mai multe ieșiri frumoase ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 Bun venit @Marian Sorop 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Sorop 36 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 (modificat) multumesc! am legat si ultimele 3 fire, testat si totul OK! Modificat 2 Iulie, 2018 de Marian Sorop Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Salutare @Marian Sorop si bun venit in aceasta comunitate! PS Pe viitor, te rog sa postezi in sectiunile tehnice dedicate! Distribuie această postare Link către postare
Marian Sorop 36 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 în urmă cu 8 ore, Daniel P a scris: Salutare @Marian Sorop si bun venit in aceasta comunitate! PS Pe viitor, te rog sa postezi in sectiunile tehnice dedicate! Multumesc! Desigur, voi posta unde trebuie! Momentan citesc asiduu...? am multe de invatat! uite si niste poze cu atelajul meu impreuna cu tragatorul ?! 1 Distribuie această postare Link către postare