Endo Tony 4 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 Va salut si va multumesc pentru acceptul de a deveni membru al forumului! Sunt Tony, 43 ani din Bucuresti. Am gasit acest forum cautand informatii despre rulote. Mi-a incoltit din senin ideea experimentarii acestui mod de a petrece o parte a concediului si avand in vedere ca nu cunosc mai nimic despre rulote, aveam nevoie de informatiile impartasite de catre posesorii de astfel de casute cu roti. Am multe de invatat si sper sa evit cat mai multe greseli, cu ajutorul forumului dvs. Va multumesc! 3 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 @Endo Tony ! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 Bun venit alaturi de noi @Endo Tony Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 @Endo Tony Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Bun venit in aceasta comunitate @Endo Tony si succes! Distribuie această postare Link către postare
Endo Tony 4 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa! 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 @Endo Tony si Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2018 Bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare