Vasile Cristian 1 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 Sunt Cristian Vasile din Brașov și de mâine voi fi fericitul (sper ) posesor al unei rulote Adria Forma 4081TD din 1996. Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în grupul vostru! Experiența mea în domeniu este redusă și prin urmare îmi permit să vă adresez două întrebări: - Mă puteți ajuta să obțin un manual de utilizare al acestei rulote sau al uneia cu o configurație cât mai apropiată? - pe net nu am găsit prea multe detalii - Puteți să-mi recomandați niște camping-uri la mare în Croația și Muntenegru? Mulțumesc, Cristian Vasile 0766609990 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 @Vasile Cristian Să o stăpânești sănătos P.s. E bun și manualul dar s-ar putea să nu îl găsești ..... așa că, încearcă să o înveți folosind-o și căutând răspunsuri la întrebările tale în secțiunea tehnică a forumului. 1 Distribuie această postare Link către postare
Vasile Cristian 1 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 Mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 Să o stăpânești sănătos. Sa citesti topicurile de forum si o sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale. Bun venit in comunitatea de aici. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Bun venit in aceasta comunitate @Vasile Cristian ! Distribuie această postare Link către postare
Doru.b 10 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Bine ai venit pe forum. Fagarasul nu e departe de Brasov, poate ne vom intalni. Distribuie această postare Link către postare