Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2018 Iesire scurta : Lacul Sf. Ana - Muntii Piatra Craiului - Zanoaga - Vama Veche . 4 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Frumos pentru poze și sperăm să nu fie ultimele 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Felicitari, frumoase peisaje 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Valea doftanei , pana în barajul Paltinu. Ieșire de week-end in aer curat . 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 @Claudiu Nae, frumoasa zona din Valea Doftanei! Cand ati fost acolo si daca ati vazut rulote si corturi si in timpul saptamanii? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Frumos traseu! In Vama Veche unde v-ati campat? Langa graniceri, dupa Casa Ovy? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Eu cred ca imaginea este de pe Faleza, la intrarea in Vama, in stanga Cherhanalei. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Foarte frumos.... abia astept sa ajung si eu in valea Doftanei. Felicitari si multe iesiri in locuri frumoase... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Super iesire! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 în urmă cu 5 ore, Mircea a scris: @Claudiu Nae, frumoasa zona din Valea Doftanei! Cand ati fost acolo si daca ati vazut rulote si corturi si in timpul saptamanii? Nu am rămas în timpul săptămânii, dar în weekend mai erau câtiva pe acolo . Am fost pe 6 Mai 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 în urmă cu 5 ore, Emil Vinteler a scris: Frumos traseu! In Vama Veche unde v-ati campat? Langa graniceri, dupa Casa Ovy? Nu era loc acolo. Am stat pe coasta pana în pescărie . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Foarte frumos, felicitari ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri