Laszlo Zsolt 18 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Laszlo Zsolt ma numesc, sunt din Harghita, am avut pana acum trei rulote. Le-am vandut pe toate si acum am un camper Fendt, pe Fiat Ducato, pe care il restaurez de anul trecut si sper sa il finalizez cat de curand posibil, ca sa nu pierd sezonul. 3 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Bun venit in aceasta comunitate @Laszlo Zsolt si spor la treaba! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Bine ai venit printre noi?? Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 @Laszlo Zsolt Spor la treabă în continuare Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Zsolt şi spor la restaurare ! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.830 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 @Laszlo Zsolt Bun venit ! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 @Laszlo Zsolt Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Bun venit pe forum. Este o comunitate extraordinar de bun si ajutatoare. Spor la restaurare. Distribuie această postare Link către postare
Laszlo Zsolt 18 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 Sunt aproape la final cu restaurarea, daca e cineva amator (ca si mine! ), care se mai ocupa cu asa ceva, ma poate contacta cu incredere (0744854413) cu problemele intampinate, fiindca am descoperit multe solutii si materiale ieftine, dar de durata indelungata, pe care le ofer ca sprijin pentru toata lumea, absolut gratis si cu bucurie, inclusiv cele cateva sute de poze, cu care am documentat toate procedura de "demolare" si "reconstruire", facute in cele cca. 1000 de ore de munca investita. 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 în urmă cu 20 ore, Laszlo Zsolt a scris: Sunt aproape la final cu restaurarea, daca e cineva amator (ca si mine! ), care se mai ocupa cu asa ceva, ma poate contacta cu incredere (0744854413) cu problemele intampinate, fiindca am descoperit multe solutii si materiale ieftine, dar de durata indelungata, pe care le ofer ca sprijin pentru toata lumea, absolut gratis si cu bucurie, inclusiv cele cateva sute de poze, cu care am documentat toate procedura de "demolare" si "reconstruire", facute in cele cca. 1000 de ore de munca investita. N-ar fi rău să deschizi un topic separat in secțiunea potrivită și să povestești acolo modul de rezolvare a problemelor, imagini, materiale, prețuri, etc... Sunt sigur că toți colegii interesați ar aprecia acest lucru... Distribuie această postare Link către postare