Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2018 Avand in vedere ultimele precipitati cazute in zona am zis ca ar fi potrivita o iesire pe Valea Beiului, luand ca tinta frumoasa Cascada Beusnita! Drumul din Oravita pana in rezervatie e la pamant, dar cu rabdare se ajunge! La terminarea asfaltului se face stanga spre pastravarie pe un drum forestier! Ajunsi aici daca e prea tarziu se poate opta pentru a inopta la cort in camping! Cu jumatate de km inainte de a se ajunge la pastravarie va puteti opri sa vedeti pe dreapta Cascada Vaioga, apoi mai sus in drum spre Ochiu Bei alte frumoase caderi de apa! Ca timp de mers pe jos de la Pescarie -30min- Ochiu Bei -30min- Cascada Beusnita, deci aproape o ora.Noi am facut o ora si jumatate find cu micutii. Am ramas impresionat de aerul curat si de frumusetiile acestei zone! Ma bucur ca nu am vazut peturi sau gunoaie aruncate pe jos! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Foarte frumos! @Drinovan Ovidiu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Superb! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Multumim de prezentare. Este de luat in seama. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.369 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Oooaaaaoooo asta da frumusete!!!! Nu stiam ca e asa frumos. Multumim pentru prezentare. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri