Mihai Suth 6 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Bine ca v-am gasit, dragilor! De sambata voi fi proprietarul unei rulote Coachman Genius 460/2. Masina tractoare este un Passat 1.9 TDI. Rulota este din anul 1998, o singura axa, etc. Mă bucur să fiu alături de voi, deoarece sunt neștiutor în ale rulotitului, si aici am găsit lucruri interesante si folositoare! Revin cu amănunte si poze sambata! 4 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Să o stăpânești sănătos. să ai vacanțe plăcute și numai drumuri bune. 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai Suth 6 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Salutare @Mihai Suth și bun venit alături de noi! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 @Mihai Suth Să o stăpânești sănătos, să ai vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Un venit printre noi. 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 @Mihai Suth si 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Multe vacante frumoase cu ea! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 Mihai ! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 Bun venit pe forum si multe vacante frumoase cu rulota! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 @Mihai Suth! Sa ai drumuri bune si vacante frumoase Distribuie această postare Link către postare