Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Dragi colegi, pentru zona Orsova, Dubova, Cheile Nerei, Caransebes, Hateg, Defileul Jiului, Transalpina...imi puteti recomanda campinguri? Plecam sambata , pentru 2 saptamani prin tara noastra draga ! Daca sunt colegi care , au fost rog a posta ! Un nume / nr de tel ar fii ok ! Multumesc ...si vacante reusite tuturor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 Am inteles ca se lucra pe traseul Drobeta -Orsova la un viaduct si circulatia este ingreunata din cauza aceste lucrari! La semafor se formeaza cozi de 5-7km, aproape 1 ora de stat, cand e trafic mai intens! Pe traseul Oravita -Cheile Nerei drumul are portiuni mai rele, dar cu rabdare se poate trece de ele inclusiv cu rulota! Drum ingust la intrare in rezervatie(cat o banda)!Se poate lasa rulota in parcare la baza, locul de plecare spre tuneluri, canton si pastravarie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 Multumesc Ovidiu..am sa merg fara rulota , ceva cort/pensiune am ales ..acum voi vedea la fata locului ..ms Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sionut 380 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 Recomand in zona, Casa cu roti. Si cazare si la mancare. Spor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 Ms Ionut.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri