Eugen David

FIAMM AGM 120 Ah

7 postări în acest subiect de discuţie despre FIAMM AGM 120 Ah

FIAMM AGM 120 Ah

Eugen David

:*  Incerc inca o intrebare  ptg : ce parere aveti de bateriile astea limbb  ?

Bateria Fiamm    superok

App pretul este de 201 euro cu TVA si timbru verde inclus, transport gratuit    xp/  pe Italia  . :-) .

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Eugen David

Asa este Ninel  superok ! Uite ceva la pret mai mic  vazz 

Baterie Auto numai ca nici unele nu sunt  nyo cu tehnologie AGM la fel ca FIAMM si sunt doar de 100 Ah.

Eu am luat una AGM  de 120 Ah de la Exis  olandeze  Baterie AGM 

Au si ei semitrax  dar tot de 100 Ah  si tot ZAP  bsb   

Baterie Semi Trax    nay !

Link către postare
Ninel

Uitativa la toate produsele vinzatorului se vinde local cu garantie si sint noi pretul spune totul , nu as cumpara de afara in caz ca sint probleme cu ele.

Link către postare
Eugen David

Firma are la vanzare toata gama de baterii ( auto, tractoare, stationare etc , se vede in anunt ), apoi eu cam jumatate de an sunt in Italia, asa in 2 " reprize ".

Nu-i problema cu garantia.

Fata de la noi sunt mult mai corecti  comerciantii , iar produsele zic eu au alta calitate.

Garantia oricarui produs cumparat este valida doar in baza " scontrinului " eliberat la achizitionarea produsukui . superok

Link către postare
Ninel

Cel ce vinde ce v-am aratat mai sus se ocupa cu tehnica solara il cunosc am cumparat de la el este firma serioasa .

Nu merita efortul o baterie sa o car din afara cand si aici se gasesc.

Link către postare
Eugen David

Cel ce vinde ce vam aratat mai sus se ocupa cu tehnica solara il cunosc am cumparat de la el este firma serioasa .Nu merita efortul o baterie sa o car din afara cind si aici se gasesc.

Eu nu-l cunosc dar am vorbit si eu cu el, (avand timp in iarna la un moment dat stiiam "tot ce se misca " pe site-urile de vanzare) avea la un moment dat si de 120 Ah, exact ce-mi trebuia mie, dar cumparasem deja de la EXIS, cat despre FIAMM, vroiam o parere de la un detinator , pentru a face o diferenta  ! xll

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.