Mitel Corici 10 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 Va salut cu respect! Sunt pentru prima data posesorul unei rulote ! Am cumparat de curand o rulota Fleetwood Garland 165/5 pt 5 persoane. Momentan este in curte la parinti , asteapta sa o bag in seama si sa ne apucam de ceva reconditionari. Am achizitionat Sika fc11 sa ma apuc sa-i pun silicoane:) asta dupa ce o sa dau toata rama metalica jos sa o curat . Nu stiu nimic despre ele dar sper ca in aceasta frumoasa comunitate sa gasesc raspunsuri la toate! 3 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 Bine ai venit și spor la treaba 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 Bun venit alaturi de noi @Mitel Corici 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 @Mitel Corici Spor la recondiționat 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 @Mitel Corici o mana calda si urari de bine ! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2018 @Mitel Corici Spor in toate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2018 Spor la treaba @Mitel Corici și bun venit alături de noi! 1 Distribuie această postare Link către postare