Gurau Ionel 2 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2018 Unul dintre visurile mele in viata a fost sa detin o mica livada in mijlocul careia sa am o rulota... spatiul meu cel secret si intim. Anul trecut am achitizionat terenul iar de o saptamana rulota. Nu este perfect? Revenind la rulota, este Hobby Prestige 520 din 1990. Batranica ce-i drept, dar cu un interior "cald" fata de noile modele. Nu am fotografii momentan dar voi face.. Problema este ca am luat-o constient ca are probleme... si chiar are. In sfarsit, revin cat mai repede pentru ajutor. Multumesc. 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2018 @Gurau Ionel Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2018 Mă bucur că ți-ai îndeplinit visul @Gurau Ionel . Bun venit alaturi de noi, în aceasta frumoasă comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2018 Bun venit @Gurau Ionel Distribuie această postare Link către postare
Gurau Ionel 2 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2018 (modificat) Imi cer scuze. Luat de valul prezentarii rulotei am uitat sa ma prezint: Gurau Ionel - oras: Brasov - meserie: inginer proiectant si graphic designer. Modificat 9 Iulie, 2018 de Gurau Ionel 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2018 @Gurau Ionel! Distribuie această postare Link către postare