Ninel

floriile la tintava

18 postări în acest subiect de discuţie despre floriile la tintava

floriile la tintava

Ninel

xll Salutare  pentru cei ce sint amatori de o iesire  propun in perioada 11 - 13 aprilie una scurta la padure la Tintava  Giurgiu .Cred ca vremea o sa tina cu noi , se anunta temperaturi mai ridicate , o iesire ca de sarbatoarea floriilor.

Nu mai stati pe ginduri , cei interesati sa confirme prezenta , , obligatorie"!!!!!! bier )}[ bn eat xll wx gbb

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Eugen David

Sa dea Domnul sa aveti parte de    qx  vreme frumoasa  sn , sa fiti un numar mare de echipaje  yby  ()|  )|/    )}[  rtr |})  ttr . Si distractie ?  bier  br  xll  .Pe masura asteptarilor !  pnc  grrt . Sa iasa fum si sa curga vin  nervos  wx ! superok.

Link către postare
Ninel

Sper sa fie asa , ne ajunge cit am stat pe acasa xll

Link către postare
Ninel

Slaba miscare  nu sint amatori (deocamdata)  speram in dorul de duca sau stam pe linga casa!!!!! xll

Link către postare
Alexandru

daca da domnul sa fie vremea frumoasa cred ca ne treceti si pe noi pe lista... superok....oricum daca ne hotaram anuntam...

Link către postare
Ninel

Cred ca o sa fie vreme frumoasa , padurea a inverzit  , ce zici Adi  o punem de o Discoteca in padure  ? Sau anuntat ceva participanti ca pe aici nu zice nimeni nimic? eat bier xll bn )}[

Link către postare
Ninel
superok Cred ca stiu pt ce este taxa si anume pt amenajarea locatiei.cred totusi fiindca este total off unora o sa li se para mult 15 ron zi. salve

Link către postare
Ninel

Eu stiu asta oricum nu ma uit la suma asta , doar fac atitia km mai ma uit la doi lei, oricum locatia este buna . nay

Link către postare
Valentin Busca

Nu se supara nimeni daca ajung mai tirziu simbata seara la un foc noaptea tirziu. Initiatorul iesirii stie de ce biggrin

Link către postare
Ninel
nay Niciodata nu i prea tirziu .mai ales ca seara este cel mai frumos in jurul unui foc alaturi de prieteni.Fiecare avem probleme si incercam sa le rezolvam pe toate atic cit putem .oricind esti binevenit xll

Link către postare
Mihai Daniel

cu o deosebita placere am dori sa veniml  mai ales ca n-am mai fost in locatia respectiva ..dar pentru noi  de la malul marii  locatia este destul de departe , iar timpul foarte scurt  asa ca .....va dorim sa aveti parte de zile cat mai calde si insorite iar noptile pline cu ce vreti voi ....

Link către postare
Ninel
)}[ Noi o sa ajungem in jur de ora 13 14  de vineri , , aviz doritorilor".Sa ne vedem sanatosi !!!! xll

Link către postare
Ninel

superok SALUT, daca ploua sau sunt intemperii nu are sens sa mergem, dar totusi sper sa nu fie ca tare ma "maninca" talpile sa iesim.

Daca este timp frumos, ne vedem la locatie xll

Link către postare
Eugen David

Salutari ! 

"Va trimit un pic de vreme buna " de aici din prejma Lacului Iseo , si sincer va doresc vreme faina si petrecere pe masura asteptarilor !

etwx.jpg

[img width=533 height=400]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/571/56ci.jpg

[img width=533 height=400]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/834/e6ie.jpg

[img width=533 height=400]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/138/ojjo.jpg

Link către postare
Ninel

ptg  Multumim de urari sper ca vremea sa ne permita aceasta intilnire!!!! nay

Link către postare
Ninel

ptg  Daca maine dimineata nu mai ploua si da soarele venim de maine dupa masa daca nu sinbata de dimineata . Astazi a plouat toata ziua la noi , oricum am facut toate pregatirile inclusiv cumparaturile.  superok

Link către postare
Ninel

xq wt ggb  Din pacate din cauza vremi care este nu putem face aceasta iesire , daca intervin scimbari le anuntam! :*

Link către postare
Ninel
superok Este buna  in functie de vreme daca ne lasa iesim  , poate ca mai sint doritori!! nay

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.