Catalin Eco 33 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2018 Bine v-am gasit! Sunt Catalin, din Bucuresti, detin o rulota de vreo 2 ani, un Beyerland Sprinter 380-B din 1991 de 4 locuri, suficient pentru o familie cu 2 copii mici. Din nefericire nu am reusit sa o utilizez atat cat mi-as fi dorit din cauza timpului liber redus, dar ma incurajez cu fiecare ocazie si imi fac planuri marete in acest sens. Chiar si-asa, ma pot “lauda” totusi cu cateva iesiri in aceasta perioada, unele mai lungi, altele mai scurte, dupa posibilitati. Va urmaresc de mult timp si pot spune ca de la voi am aflat si am invatat foarte multe lucruri, tinand cont ca am plecat de la zero la momentul achizitionarii rulotei; practic eu nici nu am stiut in ce m-am bagat Iata ca a venit momentul sa ma si inregistrez aici, in special pentru a va transmite un mesaj: Bine ca existati! Drumuri line! 3 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2018 Bun venit alături de noi Cătălin ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 Bun venit pe forum. 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 Bun venit in aceasta comunitate. Sigur o sa inveti multe citind randurile forumului sunt multi colegi priceputi si ajutator. 1 Distribuie această postare Link către postare
Catalin Eco 33 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 Va multumesc pentru primire. Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 @Catalin Eco! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 @Catalin Eco Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare
Catalin Eco 33 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 Multumim. Asemenea si voua! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Bun venit in aceasta comunitate @Catalin Eco ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 @Catalin Eco 1 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Bun venit pe forum 1 Distribuie această postare Link către postare