Olaru Robert 2 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 Va salut dragi rulotisti, ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate! Sunt Robert, locuiesc in Brasov, si am intrat in posesia unei rulote Fendt saphir 450 din 2006, urmand ca luna august sa plecam in vacanta cu ea. Sunt nou in aceasta activitate, fiind la prima noastra rulota. Eu sper ca am facut o alegere buna. Va multumesc! 2 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 Frumoasa și de calitate, sa o stăpânești sănătos și călătorii plăcute îți dorim. 1 Distribuie această postare Link către postare
Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 Bun venit Robert, sa o stapanesti cu placere si multe plimbari fara evenimente neplacute. Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 Bun venit intre noi. Frumoasa rulota , sa o stăpânești sănătos, călătorii plăcute si drumuri bune. 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 @Olaru Robert Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Salutare @Olaru Robert bun venit alături de noi! 1 Distribuie această postare Link către postare