Muflic Gabriela

Salutare tuturor!

8 postări în acest subiect de discuţie despre Salutare tuturor!

Salutare tuturor!

Muflic Gabriela

Salutare tuturor! Bine v-am gasit!

Ma numesc Gabriela si am intrat pe acest forum deoarece am nevoie de ajutor in achizitionarea unei rulote adusa din Anglia, dar neinmatriculata in Romania. Aceasta a fost adusa de proprietar cu masina cu numere de Anglia si lasata in curte. Intre timp proprietarul s-a intors in Anglia cu masina dar rulota a ramas in Romania. Apoi acesta a vandut masina respectiva dar fara rulota. M-ar interesa achizitionarea acesteia, dar am inteles ca cel de la care vreau sa cumpar are doar Manualul fabricii, Certificat de garantie ( anul de fabricatie este 1991) si Certificat de verificare pentru sistemul de gaze si sistemul electric si atat.

Multumesc pentru accept!

Distribuie această postare

Link către postare

Flavius Ivan

:default_bun_venit: @Muflic Gabriela :salutare!:

La ce acte are cred că mai bine îți iei gândul de la acea rulotă. Nu mă pricep foarte tare la chestia asta dar cred că actele de care vorbești nu te ajută cu nimic .... 

Link către postare
Muflic Gabriela

Multumesc frumos! Am inteles ca proprietarul actual, care locuieste in Anglia, a cumparat aceasta rulota la o licitatie, dar nu a pomenit nimic depre  vreun act din urma acestei tranzactii.

Credeti ca daca inchei la notariat un Act de Vanzare -Cumparare as putea sa o achizitionez macar pentru organizare de santier as face o afacere rentabila? Aceasta are pretul de 500 euro, dar de la locatia unde se afla si pana unde locuiesc eu sunt vreo 500km.  Cum pot sa o aduc fara sa am probleme cu actele sau cu autoritatile?

Multumesc si pentru sfatul de a ma orienta spre alta rulota cu acte in regula, ceea ce voi face.Am vazut ca aprope de Otopeni exista un parc de rulote de vanzare. Ce parere aveti?

Link către postare
Daniel P

Sărutmâna și :default_bun_venit: Gabriela! :salutare!:

Răspunsuri la întrebările tale găsești cu siguranță in secțiunea Sfaturi achiziționare rulotă și să lăsăm acest topic exclusiv pentru prezentare...:multumesc!:

PS Rulota nu o poți aduce acasă, decât pe o platforma...

• Upvote 1

Link către postare
Muflic Gabriela

Va multumesc!

• Like 1

Link către postare
Fejer Antal

Bun venit pe forum.:noroc:

Link către postare
Viorel C.

:default_bun_venit:

:sr:

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.