Ghindoc Eduard 3 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2018 Felicitari initiatorilor pentru realizarea acestui forum! Ma numesc Eduard, sunt din Bucuresti, posesor al unei rulote Hobby 540 Excelent Easy, an fabricatie 2002. Am achizitionat-o in toamna lui 2016 urmand sfatul unui prieten bun, rulotist cu vechime. Mi-am dorit o rulota confortabila, cu living si dormitor, dus spatios, pretabila off-camping. Bazin apa 100L, boiler pe gaz si curent, panou solar si acumulator, invertor, iluminat full led, cort exterior, dotari arhisuficiente pentru nevoile mele si ale sotiei. Va urez cat mai multe experiente minunate! Cu drag, Eduard 3 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2018 Salutare s i bun venit in comunitatea noastra. Frumos tren, va dorim drumuri bune si multe vacante. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2018 Salutări și bun venit în aceasta comunitate @Ghindoc Eduard ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2018 @Ghindoc Eduard să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare