Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2018 Superba! Va prezint si frumoasa noastra, am achizitionat-o anul trecut, am apucat cateva iesiri cu ea, si suntem foarte incantati. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2018 Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2018 în urmă cu 3 ore, Flavius Ivan a scris: Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu Multumim mult! La fel si voi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.355 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2018 frumos rulota la fel si pozele. Felicitari. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2018 @Loredana Craciunoiu, te rog sa te familiarizezi cu forumul și sa postezi in sectiunile potrivite! Poți deschide topic nou în care poți face prezentarea rulotei voastre in secțiunea "Rulota mea", nu intr-un topic in care alt coleg își prezinta rulota... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2018 2 minute în urmă, Daniel P a scris: @Loredana Craciunoiu, te rog sa te familiarizezi cu forumul și sa postezi in sectiunile potrivite! Poți deschide topic nou în care poți face prezentarea rulotei voastre in secțiunea "Rulota mea", nu intr-un topic in care alt coleg își prezinta rulota... Daa! Multumesc! Mi s-a parut mie ca nu am scris unde trebuie, scuze!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2018 Frumoasa căsuța pe roti, superbe pozele. Sa aveți parte de multe călătorii plăcute pe 6 roti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri