Dan Carp 2 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2018 Salutare si multumesc de accept! Ma bate gandul sa imi iau o rulota sau chiar o autorulota, asa ca de ceva timp m am apucat de studiat As avea posibilitatea sa mi aduc o rulota din Anglia, ce-mi recomandati? Deranjeaza cumva usa pe partea stanga? Multumesc Dan Carp Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2018 Bine ai venit printre noi, sper ca vom reusi sa raspundem la toate nedumeririle tale si sa iti fim de folos in alegerea ta: Usa pe " partea gresita" nu cred ca este o problema, in Romania sunt foarte multi care au rulote din Anglia si nu au minima problema. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2018 Salutare @Dan Carp și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2018 @Dan Carp Baftă la achiziția a ceea ce îți dorești Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2018 @Dan Carp! Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2018 Nu are de ce sa deranjeze usa pe partea stanga sunt multe rulote englezesti in tara, si daca ai posibilitatea de-a aduce o rulota din Anglia nu vad de ce nu ai profita de ea! Distribuie această postare Link către postare
Dan Carp 2 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2018 Ma gandeam sa iau una mai bunicica, cele vechi nu mi plac deloc cu toate infloriturile alea la mobila. Am vazut ca dupa 2002-2004 arata mai bine. In plus, vreau sa o dau la inchiriat, credeti ca merita? Poate voi stiti mai bine piata, se cere sa arate intr un fel anume sau sa aiba vrei dotare mai speciala? Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2018 @Dan Carp sa păstrăm acest topic exclusiv pentru prezentare. Pentru alte intrebari la care aștepți răspunsuri, te rog să postezi in topicurile sau secțiunile dedicate... Distribuie această postare Link către postare