Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2018 http://www.spritecaravans.com/sprite_de.html Importatotul olandez a amplasat gama rulotelor englezești cu usa pe “partea giusta” . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2018 M-am uitat pe catalogul lor, arata super bine. Insa nu ma pot obisnui cu paturile paralele... englezoaicele au farmencul lor la bucatarie, la eleganta da' cand ma gandesc la optiunile personale legate de aranjament interior, pentru mine "nu pusca". Cand ne facem mari si mai pasionati de camping ca acum ne vom gandi si noi la un model asa de nou si high tech dar ramanem la producatori Germani 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Cu majoritatea colegilor numai visam despre rulota noi hitech Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Si noi am visat pana am prins curaj și am ordinat-o in fabrica așa cum o visasem. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Felicitari 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri