Preisler Robert 2 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Va salut, sunt nou pe forum dar cu ceva experiența in rulotism, nu multă cei drept, suntem genul de o ieșire de o săptămâna pe an la munte și de 2-3 ori la un peste, am 40 de ani, dețin o rulota Roller de 5 locuri deoarece suntem familie numeroasa, eu soția și 3 copii (2, 11, 15) și de curând am achiziționat și o autorulota, un Fiat Ducato, MCLOUIS Trandy 610 cu care ne dorim sa plecam un pic mai departe de meleagurile noastre. Mulțumesc ca m-ați primit in comunitatea voastră! 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 @Preisler Robert Să le stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu și Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 Salutare și bun venit în această comunitate @Preisler Robert ! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 Bine ai venit pe forum. Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 si sa aveti parte de ea!!! Distribuie această postare Link către postare
Sionut 380 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 Bine ai venit !!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 Bun venit ín aceasta comunitate. Felicitari pentru noua achizitie Drumuri bune sa aveti sí multa vacante fara evenimente neplacute. 1 Distribuie această postare Link către postare