Cristian A 1.541 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 Ok, mersi. In zona Arieseni am tot fost, inclusiv tur de acolo prin Beius pana in Padis. Daca e deschis si iarna La Danut e ideal pentru mers la schi la Arieseni. Am mai stat, o data, iarna, la Mama Uta, cred ca asa-i zice. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 483 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 La Făgăraș eu stau la Fantanita Craiesei, 35 de lei, nu au dușuri, în rest electricitate, toaleta.curata, spațiu mare, ambient o.k., lacuri de pescuit, terasa frumoasa, se poate manca bine. Copiii pot vedea iepuri, păuni, căprioare. Liniștit în general, nu e aglomerat, vrei piscina, traversezi Fagarasul și mergi la Laguna. Recomand. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 483 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 Ca veni vorba de Făgăraș, a 11-a noapte (cea de sâmbătă) și ultima ne-a găsit aici, unde am stat și prima, închidem astfel o " buclă" de 1700 de km în 12 zile, timp în care am văzut de la peșteri, cascade, cetăți, trasee montane la orașe noi, oameni noi. E prima experienta de genul acesta cu rulota, petru noi, o recomand oricui. Drumuri bune și ieșiri frumoase tuturor! P. S. Am atașat și o poza cu captura de acum fix un an în urma, tot la Fantanita Craiesei, se pare ca anul asta ne-am mulțumit doar cu amintirea... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 483 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.868 Semnalează Publicat 1 Noiembrie, 2020 @Alin Ifrim Multumim pentru poze si prezentarea facuta! Recomand tuturor, vizitati Timisoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri