Mihai P 43 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 Am descoperit bazinul boilerului spart. Cautand un boiler ca sa il inlocuiesc pe cel spart, am descoperit ca se poate inlocui doar bazinul (se gaseste pe mai multe siteuri cu piese, eu am ales magazinul care mi l-a livrat a doua zi). Se schimba de pe cel vechi rezistenta si tubul de caldura. M-am chinuit cu tubul de caldura, garniturile il fac mai greu de montat. Durata inlocuirii de pe unul pe celalalt - cam o ora. Durata totala a operatiunii, cam doua ore. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 Buna. Piesa sparta nu se poate suda? Noi la firma putem suda tabla cu grosime de la 0.6mm fie din inox fie din otel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 Daca nu l-ai inlocuit, poate iti dau eu un boiler nou. Am cumparat rulota de noua, anul trecut si am inlocuit boilerul cu unul pe gaz, eu fiind adeptul off campingului. L-am probat sa vad daca merge , de 2 ori, dupa ce am dus rulota acasa. E complet, inclusiv cu butonul de actionare. Il dau cu 300 lei. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 în urmă cu 2 ore, Fejer Antal a scris: Buna. Piesa sparta nu se poate suda? Noi la firma putem suda tabla cu grosime de la 0.6mm fie din inox fie din otel. Nu se poate suda, fiind dintr-un material plastic, gen polipropilenă și nici lipi... Am încercat eu sa-l lipesc și cănd s-a încălzit apa a cedat, dilatându-se din cauza temperaturii... Clar trebuie înlocuit... Bun prețul @Cristian A...dacă n-aveam alte priorități de cheltuieli, îl luam eu să-l am de rezervă... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai P 43 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 în urmă cu 2 ore, Cristian A a scris: Daca nu l-ai inlocuit, poate iti dau eu un boiler nou. Am cumparat rulota de noua, anul trecut si am inlocuit boilerul cu unul pe gaz, eu fiind adeptul off campingului. L-am probat sa vad daca merge , de 2 ori, dupa ce am dus rulota acasa. E complet, inclusiv cu butonul de actionare. Il dau cu 300 lei. Daca stiam alaltaieri, il luam pe loc. Aproape atat m-a costat doar bazinul, si am si muncit mai mult. Invatatura de minte: inainte sa cumpar ceva, sa intreb si aici Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai P 43 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 în urmă cu 4 ore, Fejer Antal a scris: Buna. Piesa sparta nu se poate suda? Noi la firma putem suda tabla cu grosime de la 0.6mm fie din inox fie din otel. E un plastic, nu stiu daca si cum mergea lipit, am preferat varianta sigura... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri