Adrian Rada 142 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2018 Asa cum am zis și în titlu în perioada 10-13 august fug la Vadu. Pana acum sunt eu cu rulota și 3 corturi. Locația e de vis. Atașez poze de week-end-ul trecut 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2018 Superba zona, joi sau vineri campam si noi cateva zile acolo. O indrumare sau pont cu drumul de acces catre plaja? Multam! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Rada 142 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2018 în urmă cu 9 ore, Silviu Pascu a scris: Superba zona, joi sau vineri campam si noi cateva zile acolo. O indrumare sau pont cu drumul de acces catre plaja? Multam! După ce se termina drumul de beton mergi 500m și prima în dreapta. Mai poți face dreapta și inaintesa se termine drumul de beton (la indicatorul cu cherhanaua Vadu), dar e cam aglomerat. Eu am intrat cu rulota trasa de un Audi A4 cu suspensie sport (mașina lăsată) și nu am lovit. Fiți atenți la denivelările de pe ultima porțiune de beton. Poți rămâne fără Baia de ulei 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Rada 142 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2018 Indicator introdus lângă Comuna Corbu https://goo.gl/maps/4iP2zGPxXNP2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2018 Multumesc @Adrian Rada! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2018 Multumim pentru informare si pentru poze. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri