Adrian Maier 43 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti ce credeti despre pozitionarea a doua baterii agm lipite de spatele unei sobe Truma. Astazi mi-am tot cautat un loc unde sa-mi pozitionez 2 baterii de 100A in asa fel incat sa ajung cu cablurile usor, sa fie totul mascat. Si demontand prin rulota chestii am descoperit un loc unde imi incap cele 2 baterii exact pe osie doar ca sunt lipite de partea din spate a sobei. Voi ce ziceti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 August, 2018 Nu e bine deloc ... Să zicem că vara poți merge așa cu ele...dar la toamnă, iarna, primavară când vei da drumul la sobă? Poate nu știi, dar căldura e mai daunătoare bateriilor decât gerul...plus că se pot și deforma datorită temperaturii ridicate din spatele sobei. Sfatul meu e sa le gasesti alt loc...Spor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.398 Semnalează Publicat 1 August, 2018 (modificat) Salut. Si parerea mea personala e sa cauti alt loc pentru acumulatori. Eu am pus in rulota mea Hobby din 1990 acumulatorul, jos in dulapul chiuvetei. Modificat 2 August, 2018 de Radu B 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri