Irina Ursache 153 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 Dragi colegi, avand in vedere ca vom fi la primul concediu offcamping in Grecia (Azapiko) de vreo 2-3 saptamani, va rog sa-mi spuneti din propria voastra experienta cam cat timp tine o butelie de 10 l si una de 5 l (atat le-am incarcat)? Am auzit de la cineva ca nu am putea incarca in Grecia si sunt curioasa daca voi ati incarcat vreodata in Grecia sau poate voi avea noroc si ma vor tine toata perioada concediului. Ca si consum: aragaz, frigider... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 August, 2018 Pe mine o butelie umplută cu 10 litri gpl, inițial goală complet, m-a ținut numai pe frigider (setat la maxim) fix 18 zile. Consumul aragazului e în funcție de ce și cât gătește fiecare ..... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Irina Ursache 153 Semnalează Publicat 1 August, 2018 în urmă cu 3 ore, Flavius Ivan a scris: Pe mine o butelie umplută cu 10 litri gpl, inițial goală complet, m-a ținut numai pe frigider (setat la maxim) fix 18 zile. Consumul aragazului e în funcție de ce și cât gătește fiecare ..... Multumesc de raspuns. Deja m-am linistit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri