Florinppp 1 Semnalează Publicat 1 August, 2018 Salut ! Anul acesta voi avea prima experienta legata de calatoria cu autorulota - voi face turul tarii (impreuna cu sotia si fiica noastra), pentru doua saptamani, incepand de la jumatatea lunii august. Cu ajutorul informatiilor pe care le voi gasi pe forum (legate de locuri de campare, sfaturi, etc), sper sa fie o experienta placuta. Sa aveti o zi placuta 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 August, 2018 Salut Florin și ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 August, 2018 @Florinppp Vacanță plăcută și așteptăm impresiile de călătorie Distribuie această postare Link către postare
Florinppp 1 Semnalează Publicat 1 August, 2018 Multumesc ! Mi-am propus ca in acest weekend sa butonez pentru a identifica locurile unde putem sa campam. As vrea sa ajung (obligatoriu) pe litoral cateva zile, cateva zile la Oradea - Baile Felix... si restul tarii. O sa incep sa caut pe forum, sa vad ce locatii sunt - sincer, sunt paralel cu acestea.... Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 1 August, 2018 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 1 August, 2018 Bun venit pe forum. Va dorim vacanta placuta si numai drumuri bune Distribuie această postare Link către postare
Alin Ifrim 470 Semnalează Publicat 1 August, 2018 Bun venit. Dacă vrei idee de traseu spre Felix, vezi în topicul meu"Tur de Ardeal". Distribuie această postare Link către postare