Vali 3 Semnalează Publicat 6 August, 2018 Bine v-am gasit! Si bine ca v-am gasit! Sincer sa fiu despre autorulote nici nu stiam ca exista, . Iar rulotele erau niste chestii mari si incomode pe care le zaream pe sosele agatate de unele masini. Asta pana anul acesta, cand am aflat de la niste prieteni cum o familie cunoscuta lor au plecat cu tot cu copii prin Europa cu o autorulota timp de vreo 2 luni si jumatate. Tot intreband ce si cum parca mi s-a luat un val de pe ochi si mi s-au deschis noi perspective. Cu atat mai mult cu cat familia mea se aseamana oarecum celei in cauza. Apoi am descoperit forumul. Nu pot spune decat .... ce bine ca existati! In plus, sa aflu ca exista o adevarata comunitate a rulotistilor, asta a fost chiar o surpriza. Ce mai, dupa ce am tot citit, am zis ca e cazul sa ma inregimentez. Deocamdata pe forum. Sper ca in curand si in comunitate. Nadajduiesc ca si cu ajutorul vostru. 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 6 August, 2018 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 6 August, 2018 Bun venit alaturi de noi @Vali Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 6 August, 2018 Bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 August, 2018 @Vali Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 August, 2018 Îți uram bun venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 August, 2018 Bun venit în această comunitate @Vali, care de acum este și a ta! Distribuie această postare Link către postare
Vali 3 Semnalează Publicat 7 August, 2018 Mulțumesc pentru primire! 1 Distribuie această postare Link către postare