Marginean Mircea 25 Semnalează Publicat 7 August, 2018 Ma cheama Mircea si am 64 de ani.Vreau sa devin un calator cu autorulota.Nu am autorulota , dar am inceput sa studiez.Am sa citesc tot.O zi buna. Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 7 August, 2018 Bine ai venit printre noi! Rasfoieste forumul ca vei gasi o gramada de informatii despre rulote, aprecieri si capcane de achizitii. 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 August, 2018 Bun venit @Marginean Mircea Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 August, 2018 Salutare @Marginean Mircea și bun venit în aceasta comunitate! Spor la lecturat! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 August, 2018 @Marginean Mircea Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 7 August, 2018 Bun venit in comunitatea noastra. Distribuie această postare Link către postare
Mihai A. 28 Semnalează Publicat 13 August, 2018 . Bine-ati venit! Distribuie această postare Link către postare