Adalbert Tiberiu 81 Semnalează Publicat 8 August, 2018 (modificat) Buna seara, la toata lumea si bine v-am gasit, ma numesc Adalbert Tiberiu sunt din Arad, am 41de ani, iar de cativa ani cochetam cu ideea de a cumpara o rulota iar acum o am Modificat 8 August, 2018 de Adalbert Tiberiu Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 August, 2018 Bine ai venit printre noi, sa ai parte de drumuri bune pe 6 roti. Ce rulota ai, cu ce o tragi și pe unde o scoți la plimbare? Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 9 August, 2018 @Adalbert Tiberiu Distribuie această postare Link către postare
Adalbert Tiberiu 81 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Multumesc pentru primire Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 August, 2018 @Adalbert Tiberiu Distribuie această postare Link către postare
Adalbert Tiberiu 81 Semnalează Publicat 9 August, 2018 @Sorin Leitoiu, bine v-am gasit Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Bine ai venit printre rulotisti! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Bun venit alaturi de noi @Adalbert Tiberiu Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 9 August, 2018 SalutareBine ai venit in comunitatea noastra. Distribuie această postare Link către postare
Adalbert Tiberiu 81 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa Distribuie această postare Link către postare
Adalbert Tiberiu 81 Semnalează Publicat 10 August, 2018 @Adiciordas, mulțumesc pentru primire Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Salutare și bun venit in aceasta comunitate @Adalbert Tiberiu ! Distribuie această postare Link către postare
Adalbert Tiberiu 81 Semnalează Publicat 13 August, 2018 @Daniel P mulțumesc de primire 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai A. 28 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Bine-ai venit, Adalbert! :)> Salutari din Bucuresti. Distribuie această postare Link către postare
Adrian Ionita 3 Semnalează Publicat 17 August, 2018 Salut. Bun venit în comunitatea rulotistilor. Distribuie această postare Link către postare