Nicolae Ene 1 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Bună ziua mă numesc Ene Nicolae, am 39 de ani și de 3 ani mă dau cu o rulotă Gruau de luxe.O tractez cu o Astra g de 1.7tdi. Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Bun venit alaturi de noi @Nick Si eu tractez o rulota GRUAU , de care sunt forte multumit 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Bun venit in comunitatea noastra.Va dorim calatorii minunate cu Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Traditionalul Welcome! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 August, 2018 @Nick! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Bun venit și călătorii plăcute pe 6 roti îți dorim Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 August, 2018 @Nick 1 Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 10 August, 2018 Bun venit, Nick! Vezi ca masina ta este DTI, nu TDI! OT - pentru administratori: au inceput sa se aprobe si nickname-uri? Distribuie această postare Link către postare
RADU CLAUDIU 0 Semnalează Publicat 10 August, 2018 salutare Distribuie această postare Link către postare
Nicolae Ene 1 Semnalează Publicat 10 August, 2018 în urmă cu 7 ore, NLaurentiu a scris: Bun venit, Nick! Vezi ca masina ta este DTI, nu TDI! OT - pentru administratori: au inceput sa se aprobe si nickname-uri? DTI. Multumesc Distribuie această postare Link către postare
Mihai A. 28 Semnalează Publicat 13 August, 2018 BIne-ai venit, Nick. Salutari din Bucuresti! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Salutare și bun venit în această comunitate Ene Nicolae! PS Te rog să-ți schimbi numele de utilizator, așa cum prevede regulamentul acestui forum! Distribuie această postare Link către postare
Adrian Ionita 3 Semnalează Publicat 17 August, 2018 Bun venit. Distribuie această postare Link către postare