ZENO 15 Semnalează Publicat 10 August, 2018 Vă salut, mă numesc Zeno Şerban, sunt din Timişoara şi sunt membru nou în comunitatea dvs. Îmi place de ce se scrie pe forum şi mi se pare foarte interesant. Nu sunt încă un rulotist adaevărat. În sensul că nu am o încă o rulotă, sunt posesorul unui autoturism VW CADDY, pe cale l-am transformat într-un fel de mini rulotă, pe care îl folosesc cu soţia pentru a urca la munte, cu dotări minimale faţă de o rulotă, dar cu avantajul că sunt mult mai mobil, pot intra pe drumuri pe care nu se poate intra cu rulota, iar faţă de un cort este un real progres. Dar cu BUBULINA ( a se citi CADDY), am străbătut o parte bună din Europa cu campare în campinguri şi a fost OK. Acuma studiez problema achiziţionării unei rulote, asta doar pentru perioade de relaxare şi mult confort. 2 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 August, 2018 @ZENO Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 11 August, 2018 Fii binevenit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 11 August, 2018 Bun venit @ZENO Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 11 August, 2018 Zeno ! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 August, 2018 @ZENO si printre ! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 12 August, 2018 Bun venit in aceasta comunitate.Succes la achizitie Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 12 August, 2018 Bine ai venit printre noi. Interesanta si viata in Caddy, undeva intre cort/rulota/camper. Felicitari Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Salutare @ZENO și bun venit în această comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Salutare si bun venit! Daca ai chef sa vezi cum e intr-o rulota, te invit sa iti faci o parere. Distribuie această postare Link către postare
Mihai A. 28 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Salut Zeno - bine-ai venit :). Salutari tot de la un incepator in ale rulotismului Distribuie această postare Link către postare
ZENO 15 Semnalează Publicat 14 August, 2018 Bună seara, Vă mulţumesc tuturor pentru buna primire. 1 Distribuie această postare Link către postare
ZENO 15 Semnalează Publicat 14 August, 2018 La 13.08.2018 la 16:38, Cristian Popa a scris: Salutare si bun venit! Daca ai chef sa vezi cum e intr-o rulota, te invit sa iti faci o parere. Te salut şi îţi mulţumesc pentru invitaţie. E o perioadă acum când vreau să cunosc ce înseamnă o rulotă. Pentru mine ori ce invitaţie din acest punct de vedere este o provocare. Îţi mulţumesc. Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 14 August, 2018 Esti binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 14 August, 2018 @ZENO, numărul meu este in semnătura. Suna-ma când ai chef și facem cumva sa ne întâlnim. Distribuie această postare Link către postare
Adrian Ionita 3 Semnalează Publicat 17 August, 2018 Bun venit în comunitate. Iti recomand achiziționarea unei rulote. Te vei îndrăgosti de ea imediat. Distribuie această postare Link către postare
ZENO 15 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 La 11.08.2018 la 0:53, ZENO a scris: Vă salut, mă numesc Zeno Şerban, sunt din Timişoara şi sunt membru nou în comunitatea dvs. Îmi place de ce se scrie pe forum şi mi se pare foarte interesant. Nu sunt încă un rulotist adaevărat. În sensul că nu am o încă o rulotă, sunt posesorul unui autoturism VW CADDY, pe cale l-am transformat într-un fel de mini rulotă, pe care îl folosesc cu soţia pentru a urca la munte, cu dotări minimale faţă de o rulotă, dar cu avantajul că sunt mult mai mobil, pot intra pe drumuri pe care nu se poate intra cu rulota, iar faţă de un cort este un real progres. Dar cu BUBULINA ( a se citi CADDY), am străbătut o parte bună din Europa cu campare în campinguri şi a fost OK. Acuma studiez problema achiziţionării unei rulote, asta doar pentru perioade de relaxare şi mult confort. 1 Distribuie această postare Link către postare
ZENO 15 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 BUBULINA, rămâne pentru munte, pentru relaxare este SUNCIANA 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Vacante minunate va dorim si drumuri bune , vant din spate Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.808 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 în urmă cu 9 ore, ZENO a scris: BUBULINA, rămâne pentru munte, pentru relaxare este SUNCIANA Pentru inceput , iti urez un calduros "BUN VENIT , alaturi de noi , in aceasta minunata comunitate ! @ZENO Vacante frumoase va doresc si.... vant din spate ! în urmă cu 9 ore, ZENO a scris: .... autoturism VW CADDY, pe cale l-am transformat într-un fel de mini rulotă, pe care îl folosesc cu soţia pentru a urca la munte, cu dotări minimale Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Salut si . Daca ai nevoie de ajutor dai un semn. Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Drumuri bune in continuare sa ai ! Distribuie această postare Link către postare