Rusu Marius Mircea 4 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Ma numesc Marius Mircea Rusu, din Cluj Napoca, in varsta de 58 de ani. De profesie medic veterinar, lucrez la DSVSA Cluj. Am un hoby, apicultura, motiv pentru care am achizitionat o rulota Abi Transtar, fabricata in anul 2000, cu care o sa insotesc albinele in pastoral si nu numai. Am dorit sa devin membru pe forum pentru a invata cat mai multe despre rulote in cel mai scurt timp, binenteles cu ajutorul vostru. 3 Distribuie această postare Link către postare
Daniel D 600 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Bine ai venit!! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Bun venit in aceasta comunitate @Rusu Marius Mircea ! Distribuie această postare Link către postare
Mihai A. 28 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Bine-ai venit, Mircea-Marius :). Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 August, 2018 @Rusu Marius Mircea Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 14 August, 2018 Bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 15 August, 2018 Bine ati venit. Ne va prinde bine un veterinar printre noi la intalniri ??? Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 August, 2018 @Rusu Marius Mircea! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 15 August, 2018 Fii binevenit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 15 August, 2018 Bun venit pe forum. Distribuie această postare Link către postare
Dascalu Marius 50 Semnalează Publicat 15 August, 2018 si mult suces in pastorala. Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 15 August, 2018 Bun venit printre noi. Distribuie această postare Link către postare
Rusu Marius Mircea 4 Semnalează Publicat 17 August, 2018 Va multumesc tuturor pentru primire! 1 Distribuie această postare Link către postare
Adrian Ionita 3 Semnalează Publicat 17 August, 2018 Bine ai venit Mircea. Distribuie această postare Link către postare