Teslaru Ciprian 7 Semnalează Publicat 20 August, 2018 Vă salut ! Sunt Cipri și am intrat pe acest forum deoarece doresc să fiu rulotist. Cum sunt novice , am sa citesc subiectele cu atenție și dacă găsesc o rulotă pe placul meu și în limita financiară ?, sper că voi găsi un coleg experimentat să mă ajute cu sfaturi și eventual să vina cu mine când am sa o cumpăr să își de-a verdictul. Mulțumesc ! Drumuri lume și vreme frumoasă !!! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 August, 2018 Succes și bun venit in aceasta comunitate @Teslaru Ciprian ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Teslaru Ciprian 7 Semnalează Publicat 20 August, 2018 Mulțumesc ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 20 August, 2018 Bun venit in aceasta comunitate. Bafta la achizitia rulotei 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 20 August, 2018 @Teslaru Ciprian 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 25 August, 2018 Bine ai venit pe forum. Iubim sa ne dam cu parerea despre rulote asa ca esti in locul potrivit sa te sfatuiesti cu oameni care impart aceeasi pasiune ? Distribuie această postare Link către postare