Mihai Mironenco 14 Semnalează Publicat 23 August, 2018 Salutari, ma numesc Mihai dar toti prietenii imi spun Jay. Multumesc frumos pentru accept! Impreuna cu sotia si piscotul nostru de aproape 2 ani balaurim cand avem timp prin tara si poate pe viitor si prin afara. Ne-am luat rulota (Hobby Excellent / 1995) anul trecut mai mult ca o necesitate fiindca eu trebuia sa lucrez la un festival in padure timp de o luna de zile si ala mic nu prea putea sa stea la cort atata timp. Binenteles ca ne-am indragostit de ea si acum iesim din Bucuresti cand putem. Va doresc calatorii frumoase si sper sa ne vedem in curand 8 2 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 23 August, 2018 Salutare si bun venit intregului echipaj! Sa va bucurati de multe iesiri frumoase! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 23 August, 2018 Bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 23 August, 2018 Salut, Mihai! Bine ai venit in lumea celor liberi! Foarte frumoasa prima fotografie! Un raport de aspect de 3:2, un filtru de polarizare si o alta incadrare si era de 10 dpdv tehnic! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 23 August, 2018 Fii binevenit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 August, 2018 Mihai & Co ! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 23 August, 2018 Despre ce festival este vorba? Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 August, 2018 @Mihai Mironenco Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 24 August, 2018 @Mihai Mironenco Distribuie această postare Link către postare
Mihai Mironenco 14 Semnalează Publicat 24 August, 2018 Multzumim pentru primire în urmă cu 21 ore, Ovidiu Cica a scris: Despre ce festival este vorba? Este vorba de festivalul Waha. 5 zile de muzica, 5 scene, padure, nu exista semnal, foarte kid friendly undeva pe langa Micfalau, Covasna. Check it out > 2 2 Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 24 August, 2018 21 minute în urmă, Mihai Mironenco a scris: Este vorba de festivalul Waha Foarte tare! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Baetu 119 Semnalează Publicat 24 August, 2018 WOW, Felicitari ! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 24 August, 2018 Am fost si noi anul trecut si anul asta, si a fost superbla WAHA Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 25 August, 2018 Bine ai venit printre noi. Felicitari pentru achizitie si uau pentru festival. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 August, 2018 Salutare și bun venit intregului echipaj @Mihai Mironenco ! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2018 Bine ați venit printre noi di multe călătorii plăcute pe 6 roti sa aveți. p.s. A doua poza este practic identică cu cea a mea de profil ?? Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2018 @Mihai Mironenco Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2018 Bun Venit pe forum! Sa va bucurati de noua achizitie ! Dragalas piticu ! Cu siguranta o sa-i placa! Iesiri frumoase! Distribuie această postare Link către postare