Sorin Stinga 39 Semnalează Publicat 31 August, 2018 Buna ziua., tuturor! Ma numesc Sorin am 42 de ani, căsătorit un copil. Intenționez să-mi achizitionez o rulota pentru 3 persoane. Va salut si va multumesc pentru accept in aceasta minunata familie, si sper, ca ajutat de voi, să-mi gasesc rulota potrivita. 3 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 31 August, 2018 @Sorin Stinga și baftă la achiziția rulotei dorite 1 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 31 August, 2018 Fii binevenit printre noi! 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 31 August, 2018 @Sorin Stinga 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 31 August, 2018 Bine ati venit si spor la cumparaturi 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Stinga 39 Semnalează Publicat 31 August, 2018 7 minute în urmă, Cristian Bednar a scris: Bine ati venit si spor la cumparaturi Mulțumesc Distribuie această postare Link către postare
Sorin Stinga 39 Semnalează Publicat 31 August, 2018 @Marius Dan mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2018 Bun venit printre noi. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2018 Salutare @Sorin Stinga și bun venit in această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2018 (modificat) Bine ai venit printre noi. Cu ce vei trage, ce buget ai pentru a avea un punct de plecare? Modificat 1 Septembrie, 2018 de Gabriel Schuster Distribuie această postare Link către postare
Sorin Stinga 39 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2018 @Raul Grulota va fi tractata de un passat combi 4 motion, 2 litri, 177 cp, iar bugetul este de 2500/3000 euro. Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2018 Bun, foarte bun tractorul, ai cai și tracțiune suficient pentru a tracta și nu târâi rulota după tine. Am vecinul de rulota la parcare care trage cu Passat Variant 2.0 140 TA DSG și trage o Knaus 500 FDK fără probleme. Bugetul te limitează un putintel, dar ai de partea ta perioada propice a anului pentru a cumpara, mulți vând acum după vacante sau in perioada marilor târguri de sector Duseldorf și Parma, precum proverbul iarna și vara sanie cam așa ttebuie cumparate rulotele uzate. Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2018 Salutare și bun venit în această comunitate Distribuie această postare Link către postare