Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2018 Salutare. Cumpar geam față rulota chateau carrat. Dimensiunile 180 latime cu 80 înaltime. La partea de jos a geamului colturile sunt pe un semi-rotund. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2018 Exista vreun parc de dezmembrari rulote sau cineva care vinde geamuri rulota? Multumesc. O zi buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Irina Ursache 153 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2018 @Florin Andrei exista un grup pe facebook de vanzari piese si stiu ca imi raspunsese cineva ca aduce tot ce doresc din Anglia. Incearca pe fb daca nu primesti aici raspuns Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2018 în urmă cu 3 ore, Florin Andrei a scris: Exista vreun parc de dezmembrari rulote sau cineva care vinde geamuri rulota? Multumesc. O zi buna Nu știu daca mai e valabil nr. de telefon, dar incearcă aici...0756840837 Alba-Iulia Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2018 E valabil numarul dar nu avea dintr-o bucata. Avea doar din trei bucati de Chateau. Multumesc. Mai caut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2018 Salut! Eu am cumparat pentru camperul meu un geam de la acest dealer: https://www.ebay.ie/str/ddssupplies2010?_trksid=p2047675.l2563 Posibil sa gasesti ceea ce iti trebuie, are un stoc f.mare. Bafta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2018 în urmă cu 23 ore, Alin Opran a scris: Salut! Eu am cumparat pentru camperul meu un geam de la acest dealer: https://www.ebay.ie/str/ddssupplies2010?_trksid=p2047675.l2563 Posibil sa gasesti ceea ce iti trebuie, are un stoc f.mare. Bafta Au foarte multe dar nu si ce imi trebuie mie. Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri