Getulin 8 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 Salutare Bun gasit, ma numesc Ion Getulin sunt rulotist din 2007 . Ansamblul masina- rulota este din Kia Sorento si un Hobby Excelsior din 2007. Sper sa ne vedem la cât mai multe întâlniri. 4 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 @Getulin Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 Bun venit @Getulin Distribuie această postare Link către postare
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 Welcome @Getulin ! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 @Getulin Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 salutare si bun venit in comunitatea noastra. Felicitari pentru masina+rulota Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 Getulin ! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 Salutare @Getulin și bun venit in această frumoasă comunitate! PS...La o intalnire in urmă cu multi ani la Călugăreni, cred că prin 2009, mi-a atras atenția la tine o reclama luminoasă "Getulin" agătată pe rulotă...O mai ai? 1 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 @Getulin Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 Bine ai venit printre noi si felicitari pentru rulota noutza! Distribuie această postare Link către postare
Getulin 8 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2018 în urmă cu 12 ore, Daniel P a scris: Salutare @Getulin și bun venit in această frumoasă comunitate! PS...La o intalnire in urmă cu multi ani la Călugăreni, cred că prin 2009, mi-a atras atenția la tine o reclama luminoasă "Getulin" agătată pe rulotă...O mai ai? Salut Daniel Buna memorie mai ai!!! Da acea reclama luminoasa cu numele meu o mai am (ProLit "luminat in cant") , este pe undeva in garaj , fiind foarte veche s-a zgariat si in momentul in care o aprind se vad si zgarieturile, plus ca este trecut si numele unei asociații de rulote. Si din acest motiv nu l-am mai folosit. 1 Distribuie această postare Link către postare